La ce mă ajută semnătura caligrafică?

Dacă ești printre cei care și-au pus întrebarea ’’ La ce mă ajută o semnătură caligrafică?’’ sau  ’’ De ce sa pierd timpul cu o semnătură frumoasă?’’ îți voi răspunde mai jos întrebărilor tale.

Am primit aceste întrebări de la sute de persoane, deoarece în România nu se pune accent pe semnătură, poți semna cu o linie, un punct, nimeni nu va contesta ’’mâzgălitura’’ făcută.

Adevărul este însă altul, semnătura ta chiar contează și are o importanță majoră deoarece este cartea de vizita a personalității tale.                                                                                       Am lucrat în bancă și am urmărit semnăturile clienților care erau de cele mai multe ori niște linii care nu semănau, trasate rapid fără semnificație concretă. Însă aveam și clienți care semnau lizibil, caligrafic cu un stil aparte. Semnătura acestora era bine definită, foarte asemănătoare în fiecare model si avea o prestanță aparte! 

Când ai de semnat un contract nu trebuie să te grăbești, nu trebuie să tragi două linii și să treci mai departe, ci amprenta semnăturii trebuie să fie una plăcută și reprezentativă pentru tine. Poți semna cu inițialele, cu nume și prenume complet sau prin diferite prescurtări dar fă-o într-un mod care să te reprezinte! O mâzgăleală nu redă valoarea personalității tale!

 Nu este o scuză ‚’’ nu am timp, semnez sute de pagini zilnic’’ și eu am semnat sute de contracte cu semnătura caligrafică și eram întrebat de către clienți‚ ’’ Cum ai răbdare să semnezi așa de frumos?’’ Am răbdare pentru că mă reprezintă 100% semnătura și e important pentru mine să semnez lizibil. Semnătura îți alimentează egoul și personalitatea! 

Inspiră-te din modelul realizat de către noi și însușește-o cu caligrafia proprie, în stil propriu.

 Am primit sute de feedback-uri de la voi în urma însușirii semnăturii în care ne spuneți că sunteți felicitați când semnați, sau a fost remarcată semnătura ca fiind ’’wow ce semnătură frumoasă’’.                                                                                                                                          Semnătura e un detaliu mic și face parte din conturul personalității tale, dă dovadă de maturitate și seriozitate!

Tu cum te semnezi? 

Îți las un model privind evoluția semnăturii mele:       

evoluția semnăturii

 Un model de la un client care și-a dat în prealabil consimțământul pentru a i se publica semnătura:

Semnătura rpdart

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *