Bun venit!

Bun venit! Sunt Mihai și în cele ce urmează vreau să-ți prezint conceptul RPD ART. În 2011, după mulți ani în care doar am observat pe alții cum fac, am avut inițiativa de a “pune osul la treabă” scriind astfel primele poezii, caligrafic. Dar pasiunea mea pentru artă nu s-a rezumat doar la poezie, ci și la scrisul caligrafic căruia de mai bine de un an i-am dat un nou sens și anume transpunerea lui în semnături olografe digitale. Pe scurt ofer servicii de personalizare caligrafică, logo design, cărți de vizită de lux, caligrafii și semnături înrămate, agende de lux și din hârtie de piatră și canvasuri pictate.

Așa se face că astăzi am un portofoliu de peste 50.000 de semnături deja onorate, un număr în continuă creștere, și o comunitate ce însumează aproximativ 700.000 de urmăritori activi, în creștere și ei, pe Tiktok, Instagram și Facebook. Tot pe site îți voi prezenta și o mică parte a portofoliului meu, cu semnături ale clienților.
Ce zici? Eu te aștept pe WhatsApp la un dialog civilizat, unde putem încheia un parteneriat de lungă durată și de ce nu, o prietenie.

Te salut!